به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، غلامحسین حسینی ظهر شنبه در جمع مدیران استان اصفهان در راستای بررسی مصوبات دور دوم سفر ستاد تسهیل و امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه در هر هفته سه گروه برای رسیدگی و بررسی مصوبات ستاد تسهیل به استانها اعزام میشوند، بیان داشت: انتظار داریم از این سفر به استان اصفهان نیز شاهد خروجی مطلوبی در راستای بهبود شرایط و تسهیل اجرای مصوبات باشیم.
وی با بیان اینکه با حضور اعضای ستاد تسهیل در اصفهان به مشکلات صنعتگران رسیدگی میشود، تاکید کرد: مصوباتی که به واحدها و شهرکهای صنعتی ارائه شده توسط سازمان صنایع و معادن و شرکت شهرکهای صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان تصریح کرد: ثبتنام 87 واحد در دور نخست سفر این ستاد به اصفهان انجام گرفته که از این تعداد 13 مصوبه توسط دستگاههای اصلی استان اجرایی شده است.
وی با اشاره به دومین سفر ستاد تسهیل در 23 بهمن ماه سال گذشته به اصفهان افزود: برای این سفر نیز یک هزار و 457 هزار درخواست از طریق سامانه ستاد تسهیل دریافت شد و در نهایت 800 درخواست توسط کارگروهها در دور دوم سفر مورد بررسی قرار گرفت.
حسینی با تاکید بر اینکه 652 مصوبه ابلاغی نتیجه دومین دور سفر ستاد تسهیل به اصفهان بوده است، تاکید کرد: بانک صنعت و معدن با 119 مصوبه و سازمان صنایع و معادن با 143 مصوبه بالاترین سهم مصوبات را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه بیش از 180 مصوبه به دستگاههای اجرایی استان ارسال شده است، افزود: دیگر مصوبات نیز در دست اقدام و معرفی به مراجع ذیربط است.
دبیر ستاد تسهیل و امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی با تاکید بر اینکه مشکلات معدنکاران نیز به صورت عمده در راستای ارائه تسهیلات مربوط به اکتشاف بوده که مورد بررسی قرار گرفته است، بیان داشت: دستگاههای اجرایی استان نسبت به دور نخست سفر ستاد تسهیل در راستای اجرای مصوبات این ستاد تعامل بهتری داشتهاند،.
وی اضافه کرد: واحدهایی مانند آجر،محصولات لبنی،ریختهگری، محصولات فولادی،گازاکسیژن، کچ،سیمان،سردخانه و سنگبری از جمله واحدهای آسیبپذیر بودهاند که مورد شناسایی قرار گرفته است.
نظر شما